Jaloezieën laten ophangen

De één vindt jaloezieën ophangen een eitje. De ander vindt het een minder fijne en makkelijke klus. Hoor jij bij die laatste groep? Goed nieuws: je kunt je jaloezieën ook laten ophangen. Aluminium jaloezieën, stoffen jaloezieën, vinyl jaloezieën en roljaloezieën. Alle soorten laat je snel, voordelig en vakkundig bij jou thuis ophangen met de laten-doen-service van Hubo.

Vraag een offerte aan
horizontale jaloezien

Waterpas opgehangen

Bij jaloezieën ophangen komt meer kijken dan je denkt. Natuurlijk zijn veel jaloezieën vrij makkelijk zelf op te hangen. Toch kun je als leek bij deze klus tegen een aantal uitdagingen aanlopen:

  • Je hebt geen geschikt gereedschap in huis, zoals een betonboor, om je jaloezieën bijvoorbeeld aan het plafond te bevestigen.
  • Je wilt jaloezieën zelf inkorten, maar hebt alleen een keukenschaar of zaag in je schuur liggen. Toch heb je voor dit karweitje een heuse jaloezieëntang of lamellenknipper nodig.
  • Je hebt meerdere ramen en je roljaloezieën komen hier naast elkaar te hangen. Een klein verschil in de montage geeft al een raar resultaat.

Jaloezieën laten ophangen? Laat het doen!

Om te voorkomen dat jouw mooie jaloezieën minder mooi worden opgehangen, is het verstandig om een specialist dit te laten doen. Bij Hubo kun je terecht om jouw jaloezieën te laten ophangen. Zo weet je zeker dat ze straks recht, stevig en mooi gemonteerd zijn tegen de muur, je kozijnen of de bovendorpel van je raamkozijnen.

Jaloezieën op maat laten maken, kan ook

Ja, jaloezieën zijn in veel maten verkrijgbaar. Toch zijn er zóveel afwijkende raamkozijnen. De oplossing: je jaloezieën op maat laten maken. Ook hiervoor kun je bij de specialisten van Hubo terecht. Met onze meet-, maak- en montageservice maken we jouw jaloezieën voordelig op maat alvorens we ze bij je thuis komen ophangen.

Vind een Hubo bij jou in de buurt
horizontale jaloezien
horizontale jaloezien

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan