Kledingkast op maat laten maken

Wie een kledingkast op maat laat maken, benut de ruimte van z’n (slaap)kamer optimaal. Zo kun je de kast tot aan het plafond, precies in een hoek of in de muur “weggewerkt” laten maken. Compleet op maat, dus!

Vraag een offerte aan
Kledingkast op maat

Alles is mogelijk

Is de kamer heel klein? Heb je te maken met een schuin dak? Wil je een inloopkledingkast laten maken? Of wil je dat de garderobekast onzichtbaar is, doordat deze de hele wand bekleedt? Met een kledingkast op maat is alles mogelijk. Zelfs in de moeilijkste hoekjes van een huis kun je een kledingkast laten maken. Dat is natuurlijk fantastisch in een klein huis waar weinig ruimte lijkt te zijn voor een standaard kast. Maar ook in een groot huis waar je een kamer over hebt, die je wilt omtoveren tot inloopkast.

Kies het materiaal

Het mooist van een kledingkast op maat laten maken, is dat je helemaal zelf bepaalt hoe de kast eruit komt te zien. Niet alleen qua vorm, maar ook qua materiaal. Kies bijvoorbeeld voor hardhout, kunststof of MDF, en voor een schuif- of klapdeur van glas of spiegel. Houden de mogelijkheden dan op? Nee, hoor. Afwerking is alles bij een interieur. Voor lades en klapdeuren kun je ook nog zelf de grepen uitkiezen. En je kunt de kast ook nog in een specifieke kleur laten spuiten. Dat maakt jouw garderobekast op maat laten maken nog veel leuker!

Kledingkast laten monteren

Ja, zo’n kledingkast op maat past natuurlijk altijd perfect in jouw woning. Toch nemen onze vakmensen deze montageklus graag voor je uit handen. Door de ruime montage-ervaring, technische kennis en handige hulpmiddelen, staat jouw kledingkast op maat binnen no-time in jouw woning. Zo gaat Hubo altijd te werk; wij meten, maken en monteren bij jou aan huis. Het enige wat jij dan nog mag doen, is de kledingkast vullen. Klinkt dat goed?

Kom naar onze winkel het dichtst bij jou in de buurt en laat die perfecte kledingkast voor jou op maat maken.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan