Railsystemen

  • 1 -23 van 23 producten
Hubo staat voor je klaar!

Railsystemen: maak je kast afsluitbaar

Een kast afsluitbaar maken met schuifdeuren? Ga voor een passend railsysteem voor de kast. Met railsystemen is iedere kast eenvoudig af te sluiten. Een railsysteem is speciaal ontwikkeld voor kasten en daarom onmisbaar schuifdeurbeslag. Heb je schuifdeur rails voor de kast nodig en koop je die graag bij een specialist? Maak kennis met ons veelzijdige aanbod railsystemen en zorg voor de juiste puntjes op de i. 

Vind een geschikt railsysteem voor de kast

Een railsysteem dat je bij ons aanschaft, past in of op vrijwel iedere kast. Kies bijvoorbeeld uit een boven- en onderrail voor het maken van rollende schuifdeuren of kies uit een van onze andere railsystemen. Houd bij je keuze altijd rekening met de draagcapaciteit van de kast rails. Heb je daarin een goed advies nodig? Er is altijd iemand beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Schroom daarom niet om je wensen met ons te bespreken. Wij helpen je met plezier op weg. 

Kast rails kopen? Hubo helpt!

Schuifdeur rails voor de kast aanmeten, kopen en monteren? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben ook voor jouw kast het juiste railsysteem in de aanbieding. Na deskundig advies door een van onze professionals weet je altijd wat het meest geschikt is voor jouw kast. 

Wil je een kast op maat inclusief railsysteem en heb je hierbij hulp nodig? Ons vakteam biedt ondersteuning waar nodig en ontwerpt en monteert zowel kasten als kast rails.