Wand- & plafondplaten

  • 1 -12 van 12 producten
Hubo staat voor je klaar!

Plafondplaten en wandplaten 

Plafondplaten en wandplaten zijn een goede manier om plafonds en wanden in huis af te werken. Bij Hubo hebben we plafondplaten en wandplaten met verschillende afwerkingen: van fijn wit stuc als decor tot hoogglans folie. Hierdoor vind je altijd de platen die passen bij de rest van het interieur. Onze plafond- en wandplaten zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van clips. 

Speciale plafondplaten voor de badkamer

Naast standaard plafondplaten verkopen we ook plafondplaten die speciaal ontwikkeld zijn voor het plafond in de badkamer. Dit zijn bijvoorbeeld kant en klare plafondplaten met een kern van vochtwerend HDF en die zowel aan de voorkant als aan de achterkant bekleed zijn met folie. Hierdoor zijn plafondplaten voor de badkamer goed bestand tegen vochtige condities. Maar ook structuurpanelen kunnen zo aan het plafond bevestigd worden dat ze in ruimtes met een hogere luchtvochtigheid toegepast kunnen worden. 

Informeer naar de mogelijkheden

Omdat wij een groot en divers aanbod aan (kant en klare) plafondplaten en wandplaten hebben, begrijpen we het als je het lastig vindt om de juiste keuze te maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat je adviseren door ons vakteam. Samen gaan we op zoek naar de beste toepassing in jouw situatie.