Tangen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 68 producten
Hubo staat voor je klaar!

Hubo, de juiste tang voor de juiste klus

Tang kopen? Dat doe je bij Hubo. Ook als je niet echt een klusser bent, heb je waarschijnlijk toch wel wat basis gereedschap in huis. Zo is er in elk huishouden wel een hamer en nijptang of waterpomptang te vinden. Dat is gewoon handig om kleine klusjes uit te voeren. Ben jij van plan een nijptang te kopen of wil je misschien een kniptang kopen? Wij hebben een ruime keuze aan tangen in ons assortiment. In onze webshop bestel je snel en eenvoudig. Ben je als ervaren klusser opzoek naar een speciale tang? Kijk even op je gemak bij ons assortiment tangen. Je koopt bij Hubo overigens ook volledige tangensets.

Speciale tang kopen? Hubo helpt! 

Behalve de standaard tangen als nijptang en waterpomptang koop je bij Hubo bijvoorbeeld ook een holpijptang, blindklinktang of borgveertang. Met de borgveertang plaats je de borgveertjes snel en zonder probleem netjes op hun plek, zonder dat ze wegschieten. Je hebt ruime keuze. Werk je vaak met elektriciteit? Dan kun je bij ons een striptang kopen. Geen gepruts met een mesje om de draadader bloot te leggen; met één "knip" verwijder je netjes de isolatie van de kabel. Wil je een kniptang kopen? Wij hebben verschillende uitvoeringen voor jou.

Het vakteam van Hubo is er voor jou

Om een nijptang te kopen heb je waarschijnlijk geen hulp nodig, maar wil je bijvoorbeeld een striptang kopen dan heb je mogelijk wat meer informatie nodig. Het Hubo vakteam kan je hierbij van dienst zijn en helpt jou de juiste tang voor de juiste klus te vinden.