Afdekmaterialen & stuclopers

  • 1 -23 van 43 producten
Hubo staat voor je klaar!

Wat zijn stuclopers?

Ga je verbouwen? Komt er een stukadoor voor de muren of ga je schilderen? Dan is een vloer afdekken met afdekmaterialen, zoals een stucloper, waarschijnlijk een goed idee. Afdekmaterialen zorgen ervoor dat wanneer er geknoeid wordt, dit geen probleem is. Een rol stucloper kun je gemakkelijk over de vloer heen leggen. Stuclopers zijn voornamelijk gemaakt van massief karton en in verschillende diktes te verkrijgen. Je kunt na de klus de stucloper van karton gemakkelijk met het papierafval meegeven.

Verschillende soorten stuclopers

Een stucloper kopen kun je in verschillende soorten en maten. De voornaamste reden van een stucloper kopen is voor het vloer afdekken. Hiervoor heb je enkel een massieve kartonnen versie nodig van de stucloper. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een stucloper te kopen met een PE coating. Deze coating zorgt ervoor dat de rol stucloper waterdicht wordt. Daarnaast biedt de PE coating ook bescherming tegen vloeistoffen als verf en cement. Naast een stucloper van karton, kun je ook kiezen voor een ademende stucloper. Deze wordt ook wel ademvlies of ademend afdekvlies genoemd. Deze ademende stucloper zorgt ervoor dat de vloer waar hij overheen is geplaatst goed kan ventileren. Hierdoor kan bijvoorbeeld een gevoelige ondergrond of een vloer die moet uitharden gemakkelijk zijn werk doen. 

Hulp nodig? Hubo helpt!

Hulp nodig? Hubo helpt je met de keuze voor afdekmaterialen. Naast deze afdekmaterialen kun je bij Hubo ook terecht voor alle gereedschappen en bouwmaterialen die je nodig hebt voor de verbouwing.