Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Onkruidverwijderaars

 • 1 -14 van 14 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Onkruidsteker: voor het verwijderen van hardnekkig onkruid

  Ben je graag bezig in de tuin? Dan weet je ongetwijfeld hoe hardnekkig onkruid kan zijn. Gelukkig hebben we in onze winkel een divers aanbod tuin-handgereedschap zoals onkruidstekers. Onkruid is soms lastig te verwijderen, maar met het juiste handgereedschap gaat dit je een stuk gemakkelijker af. Ideaal voor het effectief verwijderen van onkruid tussen de planten én uit je gazon. Naar welke onkruidsteker uit onze winkel gaat jouw voorkeur uit?

  Waarom een onkruid krabber op steel?

  Naast de gewone onkruidkrabber is er ook de onkruid krabber op steel. Dit helpt jou om op comfortabele wijze onkruid te verwijderen. Je hoeft namelijk niet te bukken of op je knieën te zitten om het hardnekkige onkruid tussen je tegels vandaan te halen. Onkruid en distels trek je met een goede onkruidsteker moeiteloos uit de grond. Het is dus altijd handig om er eentje in je schuur te hebben. Advies nodig welke jij het beste kan gebruiken voor je gazon of tuin? Je kan altijd een beroep doen op een van onze tuinspecialisten. 

  Onkruidkrabber kopen? Hubo helpt!

  Op zoek naar een goede en betaalbare onkruidkrabber voor je tuinwerkzaamheden? Maak het jezelf gemakkelijk en kies uit een van onze onkruidstekers. Je hebt de keuze uit tuinkrabbers met of zonder steel. 

  Hulp nodig in je zoektocht naar een geschikte onkruidsteker? Ons vakteam staat voor je klaar en biedt uitkomst in je speurtocht naar geschikt tuingereedschap.