Compressoren

  • 1 -13 van 13 producten
Hubo staat voor je klaar!

Compressor kopen: veelzijdig gereedschap

Een compressor is een handige elektrische machine die werkt met samengeperste lucht. Hiermee kan je ontzettend veel dingen doen. Je kan er onder andere verschillende gereedschappen op aansluiten. De compressor zuigt eerst lucht aan en levert vervolgens de benodigde luchtdruk voor de aandrijving. Bij Hubo kan je een compressor kopen voor een lage prijs. 

Toepassingen van compressoren

Compressoren werken in combinatie met luchtgereedschappen. Middels een luchtslang verbind je het gewenste gereedschap met de compressor. Voorbeelden van toepassingen zijn: verf spuiten, banden oppompen, nieten, zandstralen en schoon blazen. In het assortiment van Hubo vind je verschillende typen compressoren van topmerken. De verschillen zitten in de tankinhoud, de aanzuigkracht, de te leveren druk en het vermogen. Je kan de benodigde luchtdruk voor jouw karwei zelf instellen. De luchtdruk (Bar) is af te lezen op de manometer van de machine. Hoe krachtiger de compressor, hoe groter het aantal mogelijkheden. 

Een mini compressor gebruiken

Met een compacte compressor kan je dankzij het kleine formaat allerlei klussen in en om je woning doen. Het is bijvoorbeeld een ideaal apparaat voor het opblazen van een fietsband, een luchtbed of een bal. Je kan autobanden tot precies de juiste druk vullen met lucht. Zo’n kleine compressor is gemakkelijk te verplaatsen en op te ruimen. Een voordelige draagbare compressor koop je bij Hubo. Wil je advies of extra informatie over de verschillende compressoren in ons aanbod? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag op weg.