Toiletbezoek zonder hindernissen, wij regelen het

Thuis naar de wc gaan hoort niet te lijken op het afleggen van een hindernisbaan met krachttraining. Wil je comfortabel zelfstandig wonen, dan moet je veilig en zonder al te veel inspanning zelf het toilet kunnen opzoeken… en er weer af kunnen komen. Een verhoogd toilet laten plaatsen kan daarbij helpen. Wat er ook moet gebeuren, ons ervaren ‘team sanitaire’ staat klaar om je te adviseren en om de klushanden uit de mouwen te steken.

Vraag een offerte aan
Verhoogd toilet installeren

Een verhoogd of hangend toilet laten plaatsen zonder onnodig breekwerk

Ben je met de jaren strammer geworden, of maken andere fysieke beperkingen het zelfstandig bezoek aan de wc bij je thuis tot een lastige, zelfs onveilige onderneming? Het vakkundig vervangen van je bestaande toilet door een verhoogd toilet, of het op hoogte monteren van een hangend toilet maakt het zitten en weer opstaan een stuk makkelijker. Net als het schoonmaken van de pot, trouwens.

Zelfstandig wonen: hoe kunnen we je nog meer helpen?

Heb je naast het laten plaatsen van een verhoogd toilet nog meer wensen, laat het ons weten. We nemen het mee in onze maatwerkofferte. Zo kunnen we na je akkoord direct die wandbeugels of armsteunen monteren, die het gaan zitten en opstaan nog makkelijker voor je maken. En ook elders in huis schieten we te hulp, als je dat wilt. Het huis drempelvrij maken, een traplift installeren, we doen het allemaal. 

Wat je precies nodig hebt voor het kleinste kamertje, je badkamer en de rest van je woning, hangt natuurlijk af van je wensen en de situatie bij je thuis. Als het even kan, kiezen we voor een voordelige oplossing zonder hak- en breekwerk, bijvoorbeeld door een verhoogset te gebruiken.

Minder mobiel? Maak een afspraak en we komen naar je toe

Breng een bezoekje* aan je Hubo vestiging in de buurt en we bespreken samen de beste oplossing tijdens een kop koffie. Zijn we eruit en kun je je vinden in onze scherpe prijsopgave, dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Ben je minder mobiel? Vraag ons online om een offerte of neem telefonisch contact op met de Hubo vestiging in je buurt voor een afspraak bij je thuis. Kunnen we desgewenst meteen de boel opmeten.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan