Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Audio & video accessoires

 • 1 -23 van 50 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Audio en video accessoires voor perfect geluid en beeld

  Gamen, streamen en muziek luisteren; we doen veel met onze tv en computers. Met de beste audio accessoires geniet je van goed geluid, terwijl video accessoires speciaal zijn ontworpen om je apparatuur gemakkelijk aan te sluiten. Goede kabels voor je audio- en videoapparatuur zijn daarom geen overbodige luxe en gebruik je met gemak in iedere situatie waarbij je voorzien bent van audio en video.

  Alles voor audio en video

  Je thuisbioscoop of -club bestaat uit verschillende apparaten die samen voor goed beeld en geluid zorgen. Een televisie, beamer, bluray speler, muziekinstallatie en boxen sluit je met de juiste accessoires gemakkelijk op elkaar aan. Er zijn verschillende kabels waarmee je video en audio aansluit en doorschakelt. Laat het geluid van je televisie of muziekspeler eens over je home entertainment system lopen voor een nog intensere beleving, met handige kabels. Uiteraard zijn audio en video accessoires net zo gemakkelijk voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld om een presentatie vanaf je laptop via de beamer op een projectiescherm af te spelen. De juiste accessoires zorgen ervoor dat je alles in een handomdraai aan elkaar koppelt. De kabels zijn gemakkelijk mee te nemen en zijn voorzien van een doosje waarin de kabel zichzelf oprolt.

  Hubo helpt met video en audio accessoires

  Hulp nodig? Hubo helpt met verschillende accessoires voor audio en video. Zo geniet je het beste van je favoriete muziek en natuurlijk van het beste beeld, zowel thuis als op het werk.