Grond & bodembedekkers

  • 1 -10 van 10 producten
Heerlijk naar buiten.

Grond, mest, zaden en planten voor tuinaanleg

Voor de aanleg en het onderhoud van je tuin komen grond, mest, graszaden en planten goed van pas. Grond en bemesting vormen de basis voor een optimale groei van gras, bloemen, planten en struiken. Stop zaden en bloembollen in de tuingrond en geniet in de zomer van prachtig bloeiende bloemen of oogst de lekkerste groenten uit je moestuin. Voorkom de groei van onkruid en schade van insecten door het juiste bestrijdingsmiddel toe te passen. Dergelijke tuinbenodigdheden zijn bij Hubo zeer voordelig.

Meststoffen en aarde voor een vruchtbare grond in je tuin

Planten, struiken en gewassen zullen het beste groeien als de aarde in je tuin vruchtbaar is. Het gebruik van goede tuinaarde, compost, mest en kalk is daarom aan te raden. Met deze materialen verbeter je de grond in je tuin. Tuinaarde heeft een relatief hoge zuurgraad en is uitstekend voor het gazon, de tuingrond en de moestuin. Wil je bloembakken vullen? Gebruik dan potgrond, want dat heeft een samenstelling en structuur die beter is voor de groei van veel planten. Potgrond is ook in borders toe te passen, maar dit hangt van het soort beplanting af. Controleer dus altijd even welke soort grond je planten nodig hebben. 

Een fleurige tuin dankzij bloembollen, zaden en gewasbescherming

Hubo heeft een uitgebreid assortiment met zaden en bloembollen. Er is volop keuze, van graszaad tot tulpenbollen en van snijbloemenzaad tot bloemkoolzaad. Tot slot kun je bij Hubo diverse producten voor gewasbescherming kopen, zoals slakkenkorrels en schimmelspray.