Reformladders

Reformladders: multifunctionele ladders

Met een reformladder haal je een ladder in huis die je op vele manieren kan gebruiken. Deze ladder is dus voor zo’n beetje iedere klus geschikt. Je klimt er gemakkelijk bij op om bijvoorbeeld kozijnen te lakken of dakgoten schoon te maken. Reformladders zijn sterk en licht van gewicht. Bij Hubo vind je onder andere modellen van het topmerk Altrex. 

Veilig op hoogte werken met een reformladder

Voor het veilig op hoogte klussen aan je woning is een reformladder ideaal. De ladder is als schuifladder tegen een muur te gebruiken, maar je kan hem ook in een A-stand neerzetten. Dit laatste betekent dat je eigenlijk op elke plek kan werken. Als je kiest voor een Altrex reformladder profiteer je van een aantal handige vindingen. Zo hebben de sporten van de Altrex ladders dankzij hun speciale vorm een breed oppervlak. Hierdoor sta je comfortabel en stevig. Verder heeft elk model een zogenaamde Red Step. Aan deze rode trede kan je zien hoe hoog je maximaal op de ladder kan gaan staan. Zo weet je zeker dat de ladder stabiel blijft staan. 

Zo’n veelzijdige ladder koop je bij Hubo

Schaf een reformladder aan en je kan overal aan de slag. Ook klusjes die zonder ladder onmogelijk of lastig zijn, kun je nu met een gerust hart aanpakken. De reformladders in het aanbod van Hubo zijn sterk en stabiel. Elk model is voorzien van een opsteekhaak die inklappen voorkomt. De stabiliteitsbalk zorgt bovendien voor een stevige stand. Dit voorkomt omvallen.