Plamuurmessen & verfkrabbers

Plamuurmessen zijn onmisbaar bij stukadoren en andere klussen

Wil je een verfkrabber of plamuurmes aanschaffen? Zeker bij schilderklussen en stukadoorswerkzaamheden zijn plamuurmessen en verfkrabbers onmisbaar. Zoek je een verfkrabber voor glas of wil je het liefst een zo breed mogelijk plamuurmes? In ons assortiment vind je ongetwijfeld het item dat je nodig hebt. Wil je een oppervlak egaal maken, voordat je gaat stukadoren of schilderen, dan is een breed plamuurmes ideaal. Hiermee neem je een zo groot mogelijk gedeelte van de muur met een handbeweging mee. Gebruik je heel regelmatig plamuurmessen, dan is het handiger om een plamuurmessen set te kopen. 

Plamuurmessen set is heel compleet

Schilder of stukadoor je heel regelmatig, dan heb je het meeste aan een plamuurmessen set. Je bezit dan een plastic plamuurmes, een breed plamuurmes en uiteraard ook nog andere soort plamuurmessen. Ze verschillen van elkaar in lengte en in breedte. Bij plamuurmessen heb je veel verschil in kwaliteit. Let zeker ook op de kwaliteit van het handvat. Neem je een plamuurmes van plastic of ga je toch liever voor een plamuurmes met een handvat van beukenhout? Heb je het plamuurmes slechts nodig voor een kleine klus, dan is een plastic plamuurmes prima, maar wil je hem geregeld gebruiken, kies dan liever voor een duurder model.

Hubo helpt: koop de juiste verfkrabber

Hulp nodig? Heb je een specifieke verfkrabber voor glas nodig? Wil je hem het liefst van een bepaald merk? Speelt kwaliteit een grote rol? Ons vakteam staat altijd klaar voor deskundig advies.