Laat buiten wat buiten hoort: laat een hordeur plaatsen

Wel frisse lucht, maar liever geen beestjes of pollen in huis? Houd wespen, vliegen, spinnen en andere rustverstoorders mooi buiten en laat een hordeur plaatsen. Of je nu een schuifpui, openslaande of dubbele deuren hebt, wij hebben voor elke toegang naar tuin, balkon en terras én voor elke situatie de juiste hordeur. Die we ook nog vakkundig, netjes en snel voor je monteren. Zeg het maar! 

Vraag een offerte aan
Hordeur op maat

De juiste hordeur maken we ook op maat voor je

Wat vind jij mooi, wat vind jij praktisch? We hebben verschillende soorten kwaliteitshordeuren waar je uit kunt kiezen:

  • Plissé hordeur: met zwart, geplisseerd horgaas. Mooi met elk interieur, ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk.
  • Rolhordeur: wind- en tochtvaste gaasgeleiding, makkelijk na het seizoen op te bergen.
  • Vaste openslaande hordeur: met tussenprofiel en gaas in een sponning.
  • Magneethor: dankzij de magneetstrip valt de hor vanzelf dicht.
  • Lamellenhor: voorkomt doorlopen, zeer geschikt voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren.

In de winkel hebben we voorbeelden genoeg, dus kom kijken en ervaren. De kans is groot, dat we met onze standaardmaten een passende hordeur voor je hebben. Heeft je deur of pui minder gangbare afmetingen of heb je bijzondere wensen? Ook hordeuren maken we perfect op maat voor je, verrassend voordelig zelfs.

Van een hordeur kiezen tot een horsysteem plaatsen, we helpen je

Vind je kiezen lastig? Schuif bij ons aan in de winkel en we helpen je bij een kop koffie. Heb je foto’s van de buitendeur in kwestie, neem deze vooral mee. We kunnen je dan nog beter adviseren. Zodra je je keuze hebt gemaakt, gaan we aan de slag. Zo nodig maken we eerst een afspraak bij je thuis voor het opmeten van de hordeur. Hebben we de juiste maten, dan kunnen we verder met bestellen en/of het op maat maken van de door jou gekozen hordeur. 

Je hordeur laten plaatsen door ons kan vaak binnen enkele dagen. Zonder gedoe en op afspraak. Ons klusteam komt op tijd, levert vakwerk en ruimt na afloop de boel weer netjes op. Alleen dat is al een reden om door ons je hordeur laten opmeten, laten maken en/of laten plaatsen, toch?

Loop de Hubo in je buurt binnen, maak eerst een afspraak, of vraag direct een offerte bij ons aan en voor je het weet, kun je mooi ongestoord en zoemvrij genieten.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan