Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken: voor alle merken stofzuigers

Veel stofzuigers maken gebruik van stofzuigerzakken. Ze vangen het stof en vuil op dat jij opzuigt met je stofzuiger. In je zoektocht naar stofzuigzakken kom je al snel uit in onze winkel. Wij hebben namelijk voor ieder merk en type stofzuiger de juiste stofzuigerzakken in huis. Kies je ervoor om bij ons je stofzuigerzakken te kopen, dan ziet de vloer in jouw woning er altijd schoon uit. 

Welke stofzuigerzak heb je nodig?

Stofzuigerzakken zijn er in verschillende uitvoeringen en daarom moet je goed opletten bij je aankoop. Naast de universele stofzuigerzak, hebben we ook stofzuigzakken voor bepaalde merken en typen stofzuigers. Is de stofzuigerzak na heel wat keren stofzuigen vol? Gooi hem dan in de vuilnisbak en vervang hem door een nieuwe zak. Hoe je dit merkt? Je stofzuiger gaat stroever te werk of er blijft meer stof en vuil achter op de vloer. Check daarom regelmatig of je stofzuiger al vol is of niet.

Stofzuigerzakken kopen voor jouw stofzuiger

Heb je een goede stofzuiger en wil je daar graag een aantal stofzuigzakken bij? Maak het jezelf gemakkelijk en koop ze in onze winkel. Wij hebben ook voor jouw stofzuiger een passende stofzuigzak in de aanbieding. 

Heb je geen idee welke stofzuigerzakken geschikt zijn voor je stofzuiger en heb je daarom hulp nodig? Ons vakteam staat klaar met advies op maat voor jouw stofzuiger.