Douchekoppen & douchesets

Filter en sortering

  • 1 -23 van 128 producten
Hubo staat voor je klaar!

Het perfecte douche sanitair

Wil je graag de hoogte van je douchekop volledig kunnen controleren? Met een glijstangset is je douche stevig verankerd in de muur, terwijl je toch de hoogte kunt bepalen. Door een eenvoudige beweging plaats je de douchekop hoger of lager, zodat je steeds de optimale waterstraal bekomt. Met een uittrekbare doucheslang en verstelbare kop creëer je een praktische badkamer die er bovendien nog eens mooi uitziet. 

Waterbesparende of anti-kalk douchekop

Om je dag goed te starten neem je een heerlijk opkikkerende douche. ‘s Avonds is het dan weer fijn om te genieten van een zachte waterstraal. Met een douchekop met verschillende standen beslis je zelf de kracht van je waterstraal. Door eenvoudig te draaien aan de kop verandert de kracht en de richting van de straal. Met een bijzondere afwerking, zoals anti-kalk of waterbesparend, kies je voor kwaliteit en comfort voor elke dag. 

Een complete douche kolom

Met een kolom haal je meer dan douche sanitair in huis. Deze stang komt met een regendouche voor een moment van heerlijk welbevinden. De regendouche ziet er niet alleen luxueus uit, maar is ook aangenaam met de zachte druppels. Wil je toch graag het comfort van een handdouche? Ga voor een douche kolom die een regen- en handdouche combineert, zodat je steeds de vrijheid hebt om zelf te kiezen hoe te douchen.