Kit & pur benodigdheden

Filter en sortering

  • 1 -11 van 11 producten

Maak je klus af met benodigdheden voor het kitten

Met een kitrandje creëer je een waterdicht randje tussen de muur, vloer en sanitair of keuken. Dit waterdichte randje is heel belangrijk, zo kan er namelijk geen vocht tussen het bad en de muur terechtkomen. Want water dat tussen sanitair of het keukenblok en de muur of vloer achterblijft, zorgt voor schimmel. Een kitrand is dus heel belangrijk, maar hij staat ook netjes en verzorgd. Er zijn verschillende benodigdheden voor het kitten.

Kit benodigdheden voor een mooie afronding

Kit benodigdheden koop je kant-en-klaar in makkelijk te gebruiken flacons. Compleet met spuitmondje voor een snelle toepassing. Naast kit voor sanitair zijn er ook kit benodigdheden voor beglazing in ramen en deuren. Om het kitten nog eenvoudiger te maken, gebruik je een kitpistool. Hier doe je een flacon in en hoef je minder hard te knijpen om de kit aan te brengen. Voor het opvullen van gaten en holtes in en om het huis, gebruik je PUR schuim. Dit isolatieschuim weert vocht en isoleert muren, vloeren en meer. PUR benodigdheden gebruik je om een leiding te isoleren. Bijvoorbeeld achter het toilet of bij de buitenkraan. PUR benodigdheden maken het werken met PURschuim een stuk gemakkelijker. Zo is er een PUR schuimpistool skelet die het aanbrengen eenvoudig maakt. 

Hubo helpt met kit en PUR benodigdheden

Hulp nodig? Hubo helpt met de afwerking van iedere klus. Samen kies je voor de beste benodigdheden voor het kitten en isoleren met vulschuim.