Werkkleding

 • 1 -23 van 60 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Werkkleding voor de veiligheid

  Werkkledij heeft verschillende voordelen. Draag je werkkleding, dan zorg je ervoor dat jouw nette kleding beschermd is en niet vuil of beschadigd wordt. Goede werkkleding beschermt niet alleen de kleding maar beschermt je ook tegen letsel. Bij werkkleding denkt men vaak aan overalls en andere werkkleding voor de bouw of garage, maar bij Hubo vind je ook werkkledij voor bijvoorbeeld de tuin of gewoon voor thuis. In ons assortiment hebben wij behalve werkkleding voor de bouw alle soorten werkkleding voor heren en werkkleding voor dames.

  Werkkleding kopen bij Hubo

  De kleding die je tijdens het klussen draagt moet niet alleen beschermen en stevig zijn, maar dient ook comfortabel te zijn. Werk je in de tuin? Kies dan voor waterbestendige kleding. Werk je geregeld met zware gereedschappen of materialen? Vergeet dan niet om ook jouw voeten te beschermen. In ons assortiment hebben wij stevige werkschoenen met een stalen neus. Zo ben je in ieder geval beschermd tegen letsel aan de voet. 

  Veilig werken? Hubo helpt.

  “Een ongelukje zit in een klein hoekje” is het gezegde en vele klussers kunnen dat beamen. Met de werkkleding voor dames en werkkleding voor heren van Hubo werk je veilig. Er zitten geen overbodige accessoires aan de kleding die bijvoorbeeld in het gereedschap verstrengeld kunnen raken. Ongelukjes gebeuren nu eenmaal, zorg daarom dat je goed beschermd bent. Werkkleding kopen is investeren in veiligheid. Een leuke bijkomstigheid is dat veel werkkleding ook modieus is en als vrijetijdskleding kan worden gebruikt.