Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Stofmaskers & mondkapjes

 • 1 -14 van 14 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Stoffige klus? Draag een stofmasker

  Een mondkapje draag je om verschillende redenen. Ga je klussen dan draag je een stofkapje vooral om tijdens het klussen goed te blijven ademen. Een mondmasker beschermt namelijk je luchtwegen in stoffige ruimtes. Maar ook bij het gebruiken van powertools, zoals bij boren en zagen, beschermt een mondkapje je luchtwegen. Een stofkapje vormt namelijk een barrière tussen je neus, mond en stof, zaagsel en dergelijke. Zelfs bij het schilderen, werken met ammonia en het opruimen van een stoffige zolder bieden 3M mondkapjes bescherming.

  Stofmaskers kopen

  Goedkope mondkapjes en dure mondkapjes hebben gemeen dat ze mond, neus en kin moeten afsluiten. Een goede pasvorm is hierbij erg belangrijk. Het materiaal van het stofmasker is altijd ademend, zonder dat er vreemde stoffen ingeademd worden. Een mondkapje met filter is bij langdurige klussen aan te raden, omdat deze meer schone zuurstof geeft. 

  3M mondkapjes draag je bij verschillende klussen. Ze zijn vooral aan te raden als je zelf het huis gaat isoleren, omdat hier veel stofdeeltjes bij vrij komen. Daarnaast draag je een stofmasker tijdens het boren en zagen. 
  Stofkapjes zijn ideaal bij het klussen als je last hebt van een stofallergie. Werk je graag in de tuin, maar heb je last van hooikoorts? Zet dan een mondkapje met filter op. 

  Hubo helpt met een stofmasker of mondkapje

  Hulp nodig? Hubo helpt met een goed advies voor een stofkapje of mondmasker voor je klus en passend binnen je budget. Kies voor een mondkapje met filter of juist voor goedkope mondkapjes.