Tape & band

Filter en sortering

  • 1 -23 van 165 producten
Hubo staat voor je klaar!

Welke tape je moet kopen, is afhankelijk van de klus waarvoor je de tape wilt gebruiken. Is de tape bijvoorbeeld bedoeld om iets af te plakken tijdens het schilderen of het stuken? Of heb je de tape juist nodig om een smal voorwerp zoals een kabelgoot of een LED strip te bevestigen? Naar welke soort tape je ook op zoek bent: bij Hubo ben je aan het juiste adres. 

Van isolatieband tot dubbelzijdige tape

Wanneer je tape wilt kopen, heb je bij Hubo de keuze uit verschillende soorten tape. Isolatieband is een tape die geen elektriciteit geleidt en die dus gebruikt wordt voor het isoleren van elektriciteit en het voorkomen van ongewenste stromen. Dubbelzijdige tape is een veelgebruikt bevestigingsproduct, omdat het én voor diverse doeleinden te gebruiken is én omdat het voor zowel binnen- als buitengebruik is. Montagetape is een variant op de dubbelzijdige tape die voornamelijk gebruikt wordt om elementen aan andere elementen te monteren. 

Hulp nodig bij tape kopen? Hubo helpt

Wil je weten welke tape je voor jouw klus het beste kunt kopen? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze qua tape: van isolatieband tot dubbelzijdige tape. Hubo is hét adres voor de beste doe-het-zelf producten. Van tape tot andere bouwmaterialen, zoals puinzakken, afdekmaterialen en bouwemmers