Boorhamers

Boorhamers voor het zwaarste boorwerk

Om gaten te boren in het hardste beton, heb je een boorhamer nodig. Dankzij de enorme slagkracht van deze machine boor je moeiteloos gaten in harde wanden en vloeren. De slaghamer in het apparaat kan je tevens gebruiken voor beitelwerk en het vastdraaien van grote schroeven. Zelfs zonder aandrukken leveren boorhamers grootse prestaties. 

Grote schroeven bevestigen met een slagschroevendraaier

Het aandraaien van grote of brede schroeven in hout, metaal of beton kan zwaar werk zijn. Met een accu slagschroevendraaier maak je het jezelf gemakkelijk. Een accu boorhamer heeft meerdere functies en kan je veelal ook als slagschroevendraaier gebruiken. Hierbij is het belangrijk de juiste instelling en boor te kiezen. Het verwisselen van accessoires en schakelen tussen de verschillende functies gaat gelukkig makkelijk. Je kan tijdens het klussen de boorsnelheid en boordiepte zelf regelen. Zo kan je het apparaat precies zo instellen dat elke schroef even diep komt te zitten. Bij het ontwerp van de machines is rekening gehouden met een comfortabele greep en een laag gewicht. Je kan er dus lang mee werken zonder dat je moe wordt. 

Het uitkiezen van de juiste boorhamer

Heb jij een krachtige multifunctionele machine nodig om mee te hamerboren? Kies dan voor zo’n sterke boorhamer uit het assortiment van Hubo. Hiermee kan je ook hameren, boren, schroeven en beitelen. De verschillende modellen hebben een hoog vermogen en worden geleverd in een handige koffer, inclusief borenset. Bij het uitkiezen van de juiste boorhamer geeft ons winkelpersoneel je graag advies.