Lijstwerk & profielen

Filter en sortering

  • 1 -23 van 269 producten
Hubo staat voor je klaar!

Lijstwerk voor een mooie afwerking

Op allerlei plekken in huis komt lijstwerk van pas om je kluswerk fraai af te werken. Denk aan plinten voor langs de muur, plafondlijsten of deurlijsten. Ook als je zelf meubels maakt, biedt lijstwerk een uitkomst om je eigen creaties te verfraaien. Hubo heeft een breed assortiment lijstwerk. De diverse latten, lijsten, rails en profielen zijn in vele afmetingen en materialen verkrijgbaar. 

Diverse soorten lijstwerk

Lijstwerk is functioneel en decoratief. Het is in diverse houtsoorten en kunststof leverbaar. Met een glaslat kan je bijvoorbeeld glas goed vastzetten in een raamkozijn. Hoeklijsten dienen voor het afwerken van de buitenhoeken van plafonds en wanden. Heb je naden of kieren die je aan het zicht wilt onttrekken? Plaats er dan een afdeklijst overheen. Of zoek je een decoratieve lijst om de kozijnen van je binnendeuren te verfraaien? Gebruik dan een deurlijst. Hiermee creëer je een mooie overgang van de wand naar het kozijn. Daarnaast kan je denken aan een praktische schuifrail voor de deuren in je kast of een muurplint om je muren te beschermen tegen beschadigingen. Bij Hubo vind je kortom diverse handige sierlijsten waarmee je overal in je woning zaken netjes kan afwerken. 

Voordelig lijstwerk kopen bij Hubo

Voor goedkoop lijstwerk van hout of kunststof ga je naar Hubo. Met een mooie decorlijst, schaaflat of koplat zorg je in een handomdraai voor een prachtige afwerking van randen, hoeken en kieren. De voordelige lijsten in ons aanbod zijn gemakkelijk te bewerken en op maat te zagen.