Buitenolie

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 34 producten
Olie, beits of lak? Vraag het onze vakman of -vrouw

Buitenolie: bescherm hout tegen allerlei weersinvloeden

Wil je je terras en tuinmeubelen beschermen tegen vuil, schimmel en vocht? Behandel ze dan met speciale buitenolie. Bovendien voorkom je hiermee ook groene aanslag op het hout. Met houtolie voor buiten uit onze winkel krijgt hout de bescherming die het nodig heeft. Wij hebben een passend aanbod olie voor hout buiten. Naast olie hebben we ook een veelzijdig assortiment verf voor binnen en buiten. 

Houtolie voor buiten: wat is het aanbod?

Terrasdelen maar ook tuinmeubelen en houten kozijnwerk hebben bescherming nodig, wil je profiteren van een langere levensduur. Daarom is houtolie voor buiten belangrijk. Producten gemaakt van hout zijn onderhevig aan allerlei weersinvloeden en dan is houtolie of buitenolie een logische keuze. Er is bijvoorbeeld olie die diep doordringt in het hout of olie speciaal gemaakt voor een bepaald type hout. Kom je er niet uit? Vraag gerust deskundig advies aan een van onze medewerkers. 

Olie voor hout buiten nodig? Hubo helpt!

Buitenolie nodig voor je houten schutting of tuinmeubelen? Wat voor olie of beits je ook nodig hebt, je treft het aan in onze winkel. Heb je geen idee welke houtolie het meest geschikt is voor jouw houtwerk? Er is altijd een specialist beschikbaar voor een stap in de goede richting. 

Is hout oliën of beitsen niet aan jou besteed en heb je om die reden hulp nodig? Ons vakteam staat klaar en neemt je deze klus met plezier uit handen.