Lakken

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 442 producten
Karakter professioneel: krachtige en hoogwaardige kwaliteitsverf

De beste lakverf? Gewoon bij Hubo 

Ben je druk bezig in je nieuwe huis of ben je druk bezig om de boel te verbouwen? Dan hoort verven daar natuurlijk ook bij. In het assortiment van Hubo zijn tal van artikelen te vinden waarmee je heerlijk uit de voeten kunt op het gebied van schilderen en lakken. Zo kun je in ons online assortiment onder andere de beste primerspray vinden.

Blanke lak

Ben je op zoek naar standaard blanke Histor lak, ook dan zit je bij ons op de juiste plek. In ons assortiment zijn verschillende soorten blanke lakken opgenomen zodat er altijd eentje is die bij jouw wensen aansluit. Met matte blanke lak of transparante lak kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je houten stoelen de mooie egale houten kleur behouden die ze al hadden.

Zijdeglans of hoogglans lak

Daarnaast hebben we ook een groot aantal zijdeglans en hoogglans lakken in ons ruime assortiment opgenomen. Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak en voorkeur, en dat is uiteindelijk wat de verfindustrie zo leuk maakt om mee bezig te zijn. Waar blanke lak eigenlijk alleen een laklaag achterlaat, kun je bij hoogglanslak kiezen uit tal van leuke kleuren. Zo lak en verf je eigenlijk in één keer en weet je zeker dat je producten goed beschermd zijn tegen tal van omstandigheden. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in een van onze winkels, want #Hubohelpt.