Kabelhaspels

  • 1 -12 van 12 producten
Hubo staat voor je klaar!

Kabelhaspels met verlengsnoeren

Moet je buiten of in huis klussen en is er geen stopcontact in de buurt? Geen nood, want met een kabelhaspel met verlengsnoer ben je voorzien van meerdere aansluitingen op elke plek die je wenst. Door de haspel rond te draaien rol je het snoer uit. Als je klaar bent is de kabel weer gemakkelijk op te rollen. Het aanbod van Hubo bestaat uit een groot aantal goedkope verlengsnoeren van topkwaliteit. 

Het gemak van een kabelhaspel

Stroomhaspels zijn leverbaar met verlengsnoeren van verschillende lengtes, bijvoorbeeld tien, twintig of veertig meter. Ze hebben een handvat en hiermee zijn ze eenvoudig te vervoeren en te verplaatsen. Veelal vind je op een klushaspel vier stopcontacten met randaarde. Voor de veiligheid is het van belang dat je het snoer helemaal afrolt. Doe je dit niet dan loop je het risico dat het isolerende materiaal van de kabels bij een hoge belasting smelt. Na gebruik kun je het verlengsnoer gauw weer oprollen. Voor het netjes opruimen van losse snoeren verkoopt Hubo overigens ook oprolbeugels. Daarnaast hebben we speciale verlengsnoeren voor buitengebruik in het assortiment. Deze zijn spatwaterdicht.

Voordelige haspel kopen?

Zoek je een betaalbare stroomhaspel of verlengkabel? Dan ben je bij Hubo gauw geholpen. De kabelboxen en verlengsnoeren zijn in vele uitvoeringen en lengtes verkrijgbaar. Zo verkopen we eenvoudige snoeren met een enkel stopcontact, maar ook kabelhaspels van een extra sterke professionele kwaliteit. Dankzij deze kabels kun je overal je elektrische gereedschap en andere elektronica met een stekker aansluiten op een stroomvoorziening.