Gevel

Filter en sortering

Geschikt voor vochtige ruimtes
Prijs
 • 1 -17 van 17 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Gevelbekleding voor een opgefriste woning

  Is je gevel toe aan een onderhoudsbeurt? Met het aanbrengen van gevelbekleding knap je in geen tijd je huis, garage of tuinhuisje op. Met een ruim gamma aan goedkope gevelbekleding is er voor elke woning het geschikte materiaal te vinden. Kies voor kunststof gevelbekleding met houtstructuur voor een kwaliteitsvolle en stevige afwerking. Met het slimme ontwerp zijn de onderdelen eenvoudig te bevestigen, zodat je gevelbekleding in een handomdraai opfrist is. Kies uit verschillende profielen of een afwerking van de dakrand en ga vandaag nog aan de slag. 

  De juiste gevelbekleding voor elke klus

  De kunststof en houten gevelbekleding zijn geschikt voor je garage, huis, tuinhuis of carport, zodat je je volledige woning kunt opknappen. De profielen zijn licht en duurzaam, waardoor ze makkelijk te plaatsen en onderhouden zijn. De milieuvriendelijke afwerking met volschuim kunststof en houtstructuur maakt ze geschikt voor talrijke toepassingen. Zaag de gevelbekleding op maat voor je klus, waarna je ze eenvoudig bevestigt met schroeven of nieten. Ga voor een volledig resultaat met een hoekprofiel en afwerking voor de dakrand voor een totale opfrisbeurt. 

  Goedkope gevelbekleding vind je bij Hubo

  Neem een kijkje in assortiment om ook voor jouw garage of woning de geschikte gevelbekleding te vinden. Met de vele kleuren is er steeds een geschikt profiel te vinden voor je klus. Met houtbewerking gereedschap pas je de gevelbekleding eenvoudig aan voor een gepersonaliseerd resultaat. Kies voor de goedkope gevelbekleding van Hubo in hoogstaand materiaal van kunststof. Met een toplaag in houtstructuur krijgt je gevel bovendien een perfecte afwerking voor de klusser die gaat voor kwaliteit en duurzaamheid.