Deurstoppers & - buffers

  • 1 -23 van 41 producten
Hubo staat voor je klaar!

Deurstoppers: voorkom dat deuren dichtslaan

Ben je de dichtklappende deuren thuis meer dan zat? Met deurstoppers of deurbuffers voorkom je beschadigingen aan deuren, sponningen en vloeren. Een deurstopper uit onze winkel biedt dan ook bescherming zodat de kwaliteit van je deuren gewaarborgd blijft. De deurbuffer plaats je op een positie die jij wilt. Dichtslaande deuren behoren met een deurstop tot de verleden tijd, bovendien heeft een deurstopper ook een decoratieve functie en ziet hij er altijd stijlvol uit.

Wat is het aanbod deurbuffers?

Bij ons kies je uit verschillende deurstoppers voor binnen en buiten. Een deurstopper voor buiten is ideaal tijdens een warme en zonnige dag. Je geniet van een koel briesje en daarnaast loop je gemakkelijk in en uit. Een deurstopper voor binnen is vooral een aanwinst met spelende kinderen. Die kunnen spelenderwijs de deur nogal hard achter zich dicht slaan. Met een goede deurbuffer gemaakt van rubber en/of RVS is dit prima te voorkomen.

Deurstop kopen? Hubo helpt!

Op zoek naar een geschikte deurstopper voor binnen of wil je juist een deurstopper voor buiten? Wij bieden je de keuze uit allerlei deurbuffers voor zowel binnen- als buitendeuren. Advies op maat nodig bij de aankoop van een deurstop? Stel je vraag aan een van onze professionals.

Heb je een geschikte deurstopper gevonden en hulp nodig bij de montage? Ons vakteam staat klaar voor praktische ondersteuning.