Tochtwering

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 41 producten
Hubo staat voor je klaar!

Effectieve tochtwering in je huis aanbrengen

Heb je last van tocht in je huis? Dat is vervelend, maar gelukkig zijn er tal van effectieve tochtwerende artikelen bij Hubo verkrijgbaar. Naden en kieren langs ramen en deuren zijn vaak de veroorzakers van tocht. De koude luchtstroom geeft je de rillingen, ook al staat de verwarming hoog. De oplossing van dit probleem bestaat uit het dichten van de kieren en naden. In het aanbod van Hubo vind je hiervoor onder andere handige tochtstrippen en inbouwprofielen.

Tocht weren met slimme tochtoplossingen

Tochtwering voor deuren en ramen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er inbouwprofielen die je in het kozijn van een raam of deur plaatst. Ook is het mogelijk om een tochtstrip op het kozijn te plakken. Om tocht langs de onderzijde van een deur te verminderen, kun je een speciale dorpelstrip monteren. Verder is de brievenbus in een voordeur of gevel vaak een bron van tocht. Dit probleem is op te lossen door een goede brievenbusafsluiting met een klep en/of borstel aan te brengen. Tochtafsluiters voor brievenbussen, tochtprofielen en tochtstrips koop je voor lage prijzen bij Hubo. 

Je woning voor weinig geld tochtvrij maken

Voorzie je ramen, deuren en brievenbus van tochtwering en voel je weer comfortabel in je eigen huis. Door je woning tochtvrij te maken bespaar je bovendien op het energieverbruik van je verwarming. Goede tochtwering langs deuren en ramen hoeft niet veel te kosten. Hubo hanteert namelijk lage prijzen. Controleer dus gauw je huis op tochtplekken en breng tochtoplossingen en isolatiemateriaal aan.