Sloten laten vervangen

Woning met oude sloten? Sleutel kwijtgeraakt? Nieuw huis? Of heeft iemand geprobeerd om bij je in te breken? Dan is het wijs om je sloten te laten vervangen. Lees waarom en vraag onderaan deze pagina een offerte op als je wilt weten wat de kosten zijn om nieuwe sloten te laten plaatsen.

Vraag een offerte aan
Sloten vervangen - Hubo

Anti-inbraak

Sloten zijn er om je woning bestand te maken tegen inbrekers. Zelfs als je nieuwe sloten op je deuren hebt, kan het soms slim zijn om die te laten vervangen. Dit zijn de voornaamste redenen om je sloten te laten vervangen:

Je hebt een nieuwe woning
Ook al wordt er gezegd dat er geen extra sleutels gemaakt zijn, dan nog is het slim om bij een nieuwe woning nieuwe sloten te laten plaatsen. Je wilt voorkomen dat een vreemde bij jou naar binnen kan gaan.

Je bent een sleutel kwijtgeraakt
Oké, de vinder weet misschien niet van welk huis de sleutel is. Maar voor hetzelfde geld ben je gerold en weet diegene wél van welk huis de sleutel is. Je sloten laten vervangen, is simpelweg de verstandigste zet.

Je woning heeft oude sloten
Oude sloten zijn nu eenmaal minder veilig. Zelfs de meest onervaren inbrekers kunnen zo’n oud slot forceren en openbreken. De cilinder van een oud slot steekt vaak wat naar buiten. Die kan met een tang worden vastgegrepen om het slot open te breken. Heb je oude sloten? Laten vervangen, dus!

Er is geprobeerd om bij je in te breken
Is het een inbreker niet gelukt om bij je in te breken, maar zie je wel dat dit geprobeerd is door schade aan de deur of deurpost? Beter laat je dan ook je sloten vervangen, want een inbreker kan terugkomen om het met beter materiaal nog eens te proberen.
 

Sloten laten vervangen: kosten

Een slot laten vervangen, aan de prijs? Dat valt tegenwoordig wel mee. Zeker als je gebruikmaakt van de voordelige montageservice van Hubo.

Vraag nu een offerte aan om jouw slot(en) te laten vervangen. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan