Tegellak

Tegellak: geef vochtige ruimtes een nieuwe look

Ben je uitgekeken op de tegels in de keuken, badkamer of het toilet? Met tegellak geef je deze ruimtes een geweldige interieurboost. Tegelverf of tegellak is dé oplossing om tegels in huis te schilderen of lakken. In een handomdraai ondergaat je interieur een metamorfose. Bij ons kies je uit een grote variëteit aan kleuren en dus zit er ook beslist iets voor jou bij. Hoe ziet je droombadkamer er uit? 

Wat is het nut van warmwaterbestendige tegellak?

Warmwaterbestendige tegellak is er voor het aflakken van bestaand tegelwerk. Het wordt veel gebruikt in de badkamer, want het is geschikt voor het lakken van tegels. Daarnaast is de tegellak uitstekend bestand tegen heet water. Aangezien je meestal warm doucht, is dit type lak daarom een prima keuze voor de badkamer. Geef deze ruimte in huis een nieuwe uitstraling met de juiste soort lak. Dit scheelt je ook de nodige kosten, want lakken is nu eenmaal goedkoper dan tegels vervangen. 

Tegellak kopen voor het lakken van je badkamer

Warmwaterbestendige tegellak of een ander soort tegellak kopen? Je treft al het lakmateriaal aan in onze winkel. De lak die je koopt, is vochtbestendig en afwasbaar. Bovendien is de lak krasvast en daarom bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld badkamer, toilet of keuken. 

Vind je het lakken van je badkamer een te grote en uitdagende klus en heb je hulp nodig? Ons vakteam staat klaar om dit voor jou op te pakken!