Regendouchesets

  • 1 -11 van 11 producten
Hubo staat voor je klaar!

Luxe en ecologisch douchen met onze regendouchesets

Een regendouche geeft een heel aangenaam gevoel. Hij geeft een fijnere en meer verspreide waterstraal dan een gewone douche. Met een regendoucheset van Hubo heb je meteen alles in huis voor heerlijk lang genieten onder de douche. Bovendien verbruikt een regendouche veel minder water dan een gewone douche. Je spaart water uit en draagt je steentje bij aan een ecologisch verantwoorde manier van leven. In ons assortiment vind je diverse stijlen en soorten stortdouche of regendouche. Je laat ze perfect aansluiten bij je kranen, je badkamermeubelen en je badkamerverlichting. Hulp nodig? Hubo helpt.

Je regendoucheset kiezen bij Hubo

Wil jij je huidige douche vervangen door een regendoucheset? Dan koop je gewoon een regendoucheset zonder kraan en je sluit de set aan op je bestaande kraan. Ben jij je badkamer aan het vernieuwen? Dan koop je de volledige regendoucheset. Je kiest de uitvoering en stijl van de stortdouche of regendouche. Wij bieden onder meer regendouchesets aan in zwart, chroom, wit en antraciet. Naast verschillende uitvoeringen hebben wij ook verschillende stijlen. Kies je voor ronde lijnen of een strakke vormgeving? En kies je voor de handdouche een grote douchekop of een strak exemplaar? Een thermostatische mengkraan geeft jou nog meer comfort. Als je snel een douche wil nemen, hoef je geen tijd meer te besteden aan het regelen van de juiste watertemperatuur.

Je regendoucheset bestellen bij Hubo

Zodra jij je keuze hebt gemaakt, bestel je je complete regendoucheset of regendoucheset zonder kraan eenvoudig online. Heb jij nog vragen? Ons vakteam is er voor jou.