Picknicktafels

Verschillende soorten picknicktafels

Iedereen kent wel de houten tafels waar je erg leuk aan kunt picknicken. In veel gevallen staan deze op mooie plekken in de natuur. Hoe leuk zou het zijn om een houten picknicktafel in je eigen tuin te hebben staan? Je kunt kiezen uit verschillende varianten. Een van deze varianten is een picknicktafel die inklapbaar is. Deze kun je vervolgens weer erg gemakkelijk opbergen. Een picknicktafel die inklapbaar is, kun je bijvoorbeeld in de winter in de schuur opbergen. Dit voorkomt dat hij zal gaan slijten. Daarnaast kun je natuurlijk ook een kinderpicknicktafel kopen voor de kinderen. Het is erg leuk als ze tijdens een kinderfeestje aan de kinderpicknicktafel kunnen zitten.

De voordelen van een houten picknicktafel

Picknicktafels brengen veel voordelen met zich mee. Niet alleen gaan ze enorm lang mee, ook passen ze vrijwel in iedere tuin. Daarnaast kun je een picknicktafel in twee varianten nemen. De eerste variant is de ronde picknicktafel. Door een ronde picknicktafel te nemen, kun je erg gemakkelijk met iedereen aan de tafel praten. Daarnaast heb je ook rechthoekige varianten. Deze kun je erg leuk in het midden van de tuin zetten. Zorg er wel voor dat je het hout behandelt met een speciale olie. Hierdoor gaat hij veel langer mee. 

Picknicktafel kopen? Hubo helpt!

Weet je niet precies welke picknicktafel er leuk staat in jouw tuin? De specialisten van het vakteam van Hubo staan voor je klaar. Neem contact op voor een passend advies op maat.