Cilinders

  • 1 -23 van 61 producten
Hubo staat voor je klaar!

Cilinders op je deur plaatsen

Een cilinderslot is een van de meest gebruikte voorkeursloten. Niet zo gek, als je kijkt naar de voordelen. Cilinders zijn namelijk erg gemakkelijk met een sleutel te openen, maar beschermen daarnaast het huis erg goed. Een cilinderslot voordeur zie je dan ook bijna overal. Bij Hubo zijn alle deurcilinders voorzien van de juiste keurmerken. Dit geeft je de garantie dat de slot cilinders goed beveiligen tegen eventuele binnentreders. 

Verschillende soorten slot cilinders

Cilindersloten worden steeds beter. Het is dan ook slim om je cilinderslot voordeur te vervangen als dit verouderd is. Oudere sloten zijn namelijk vaak achterhaald door inbrekers. Deze kunnen door verschillende technieken, zoals flippen of kerntrekken, gemakkelijk worden omzeild. De nieuwste deurcilinders zijn beter beveiligd met een boorbeveiliging en/of een profielcilinder. Dit maakt het inbrekers vele malen moeilijker om het huis te betreden, omdat de traditionele manieren van openbreken niet meer mogelijk zijn. Het vervangen van het slot is daarnaast ook erg gemakkelijk. Je hoeft het slot er enkel maar uit te halen, en het nieuwe te plaatsen. De grootte van de sloten is namelijk in de meeste gevallen hetzelfde. Je hoeft het slot dan ook alleen maar in dezelfde gaten te plaatsen.

Op zoek naar een passend cilinderslot? Hubo helpt!

Hubo staat altijd voor je klaar met een passend advies. Je kunt al je vragen omtrent de deurcilinders kwijt bij de professionals. Zo weet je zeker dat je een juiste aankoop doet.