Draadloze bediening

Met domotica bedien je op afstand zo’n beetje alles dat een schakelaar heeft. Je verlichting, maar ook je zonwering, rolluiken of garagedeur. Heel eenvoudig met een afstandsbediening of zelfs via je smartphone of tablet.

Draadloos bedienen vanuit je luie stoel. Hoeveel gemak wil jij hebben?

Domotica

Verlichting

Energiezuinig, dimbaar en eenvoudig op afstand te bedienen. Dat zijn de praktische voordelen die verlichting momenteel te bieden heeft. Zoals in de vorm van LED-lampen. Neem bijvoorbeeld de ALED-2709: een lamp met een intensiteit van 806 Lumen – vergelijkbaar met 60 Watt – en wel 20.000 branduren. Deze lamp bedien je met een afstandsbediening en is dimbaar van 10% tot 100%. Handig, want dankzij domotica hoef je daar dus geen aparte dimmer voor te installeren.

Beveiliging

Een WiFi-camera waarmee je zelfs ’s nachts vanaf iedere plek ter wereld je spullen in de gaten kunt houden. Het klinkt als toekomstmuziek, maar deze vorm van beveiliging is inmiddels voor iedereen heel eenvoudig mogelijk. Met de WiFi IP camera aangesloten op je netwerk kun je op afstand je huis, object of dierbaren bekijken. De sensoren op de camera geven je een melding wanneer de camera beweging bespeurt, waar je je ook bevindt. Met de ingebouwde luidspreker kun je direct communiceren en de opnames bewaar je eenvoudig op een 64 GB memorycard.

Zonwering

Je zonwering bedien je meestal met de hand of elektrisch. Het kan echter nog makkelijker: vanaf je ligbed of luie stoel bijvoorbeeld. Of het nu gaat om je zonnescherm, gordijnen of rolluiken, met de ASUN-650 zonweringschakelaar hoef je in elk geval niet meer op te staan. Deze schakelaar kan worden gebruikt voor draadloze bediening en werkt met alle elektrische motoren tot 500 Watt.

 

Wil je meer weten over domotica en alle voordelen van draadloze bediening? Onze medewerkers adviseren je graag.

Vraag stellen Afspraak maken Offerte aanvragen