Plakplinten

  • 1 -23 van 29 producten
Hubo staat voor je klaar!

Plakplinten: gemakkelijk zelf plinten leggen

Heb je je huis voorzien van een nieuwe laminaatvloer en werk je de vloer het liefst tot in de details af? Plakplinten zijn de kers op de taart van een laminaatvloer. Dit type plinten is er in allerlei kleuren en ze zijn gemakkelijk om te leggen. Bovendien bieden ze je vloer en muur optimale bescherming. Mooie en aansluitende plakplinten tref je aan in onze winkel. Naar welke kleur plakplint gaat jouw voorkeur uit?

Waarom een plakplint?

Laminaat plakplinten zijn om meerdere redenen de moeite waard. Een plakplint beschikt over een zelfklevende rand die je op de laminaatvloer plakt. Naden en kiertjes worden op die manier perfect weggewerkt. Dit geeft je interieur een verzorgde en nette uitstraling. Met laminaat plakplinten kies je voor hoogwaardige plinten tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien is er altijd een plakplint verkrijgbaar die aansluit op jouw vloer en wensen. 

Plinten plakken, hoe doe je dat?

Plakplinten leggen, dat is iets wat je zelf kunt doen. Meet eerst de kamer op om te berekenen hoeveel plinten je nodig hebt. Maak vervolgens de vloer stof- en vetvrij en zaag of knip de plinten op maat. Plaats de plakplinten door de plakstrip aan de onderkant te verwijderen, plak de plint op de vloer en druk hem stevig af. Voilà! 

Beschik je over twee linkerhanden? Hulp nodig? Ons vakteam staat klaar voor advies en ondersteuning bij plinten plakken. Zo ziet je vloer er altijd op en top uit.