Inzethorren

Inzethorren voor ramen

Zoek je een raamhor die je afhankelijk van het seizoen kunt plaatsen? Dan is een inzethor de oplossing. Dit type hor is zonder schroeven te monteren en eenvoudig te verwijderen. Zo kan je in de zomer dus genieten van een insectenwerende oplossing voor je openstaande raam. Als je in de andere seizoenen liever geen hor voor je raam hebt, haal je de inzethor gemakkelijk weg. Bij Hubo vind je diverse typen en maten inzethorren voor ramen.

Een raamhor plaatsen

Hubo levert prachtige horren voor draairamen, kiepramen en draaikiepramen. De raamhorren zijn zeer eenvoudig te monteren, in of op het kozijn. Je hoeft hiervoor geen gaten te boren, want dankzij het handige bevestigingssysteem heb je geen schroeven nodig. Ook een hor voor draaikiepraam is zo razendsnel te plaatsen. Dit maakt het luchten van benauwde zolders in de zomer een stuk eenvoudiger, want muggen en andere nare beestjes worden geweerd. Inzethorren zijn kortom een ware verademing voor het klimaat in je huis. 

Koop voordelig een inzethor bij Hubo

Hoogwaardige inzethorren zijn voor lage prijzen aan te schaffen via Hubo. De raamhorren in ons assortiment zijn voorzien van fijnmazig gaas dat vliegen, spinnen, torren en vele andere soorten ongedierte op afstand houdt. Bescherm jezelf met onze inzethorren tegen de overlast van ongewenste insecten in je woning. Je zult bijvoorbeeld beter kunnen slapen en meer rust hebben tijdens het koken. Zodra je geen behoefte meer hebt aan de bescherming van een inzethor, zoals in een koude winter, is deze gemakkelijk te verwijderen.