Afwerking

  • 1 -23 van 32 producten
Hubo staat voor je klaar!

Meubelpanelen mooi afwerken

Ben je aan een klus begonnen met meubelpanelen? Dan wil je het natuurlijk ook mooi afwerken. Hiervoor zijn diverse materialen bij Hubo te koop. Je kan denken aan kantband, afdichtprofiel, verbindingsstukken en schroeven. Met deze producten maak je jouw nieuwe meubels helemaal af. 

Kantband voor meubelpanelen

Kantband is onmisbaar om de kanten van meubelpanelen netjes af te werken. Het kantband plak je op die plekken waar het spaanplaat zichtbaar geworden is. Dit is bijvoorbeeld nodig als je in de panelen gezaagd hebt. Je kan overtollige stukken kantband gemakkelijk wegsnijden met een speciale kantenbandsnijder. Voor een mooi egaal resultaat is het slim om de met kantband beplakte randen van de meubelpanelen even na te schuren. Een stukje schuurpapier met een lichte korrel werkt het beste. Bij Hubo vind je diverse soorten kantband die perfect passen bij de meubelpanelen in ons assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor universeel wit kantband of speciaal kantband voor meubelpanelen van donker eiken of beuken. 

Andere afwerkingsmaterialen

Als je in de weer gaat met meubelpanelen heb je ook materialen nodig om de panelen met elkaar te verbinden en eventuele naden af te dichten. Dit afwerkingsmateriaal heeft Hubo ook in het assortiment. We verkopen diverse sets met verbinders en schroeven om meubelpanelen goed aan elkaar te zetten. Met de speciale verbinders zorg je dat jouw zelfgemaakte tafel of kast een stevig geheel is met een mooie afwerking. Een goed afgewerkt meubelstuk is een sieraad voor je interieur. Hier zul je lang plezier aan beleven.