Transport

  • 1 -23 van 33 producten
Hubo staat voor je klaar!

Transport: steekwagens, rollers en spanbanden

Tijdens, voor of na het klussen moet je wellicht meubels of andere zware spullen van de ene naar de andere plek verplaatsen. Maak het jezelf gemakkelijk met de hulpmiddelen voor transport van Hubo. Ons aanbod varieert van diverse soorten meubelrollers tot steekwagens en spanbanden. Hiermee vervoer je in en om je huis heel gemakkelijk allerlei zaken. 

Multifunctionele meubelrollers, plantrollers en transportwagens

Grote meubelstukken, zware planten, bouwmaterialen, zwaar gereedschap en allerlei andere objecten zijn eenvoudig verplaatsbaar door ze op een multiroller of steekwagen te zetten. Dankzij de wielen duw je de zware last gemakkelijk van A naar B. Dit is erg handig bij een verbouwing of verhuizing. Onze multirollers of hondjes zijn in diverse materialen, vormen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Voor ieder te verplaatsen object is er een passende oplossing. Zo zijn er bijvoorbeeld ook meubel hefarmen en modulaire transporthulpjes te koop. Verder kan je kiezen uit verschillende robuuste steekwagens en plateauwagens. 

Diverse handige transportmaterialen

Bij het transport met de auto is het praktisch als je de spullen goed kan vastzetten. Je wilt immers veilig rijden en je lading heel houden. Hiervoor heeft Hubo allerhande soorten auto accessoires zoals spanbanden, draagbanden, netten en spinnen in het assortiment. Met deze transportmaterialen zet je zware bouwmaterialen, bagage of meubilair in een handomdraai stevig vast en zo gaat je lading dus niet schuiven. Dit is bijvoorbeeld erg handig op een imperiaal of een aanhangwagen. Je kan bij ons terecht voor een enkele sjorband met gesp of ratel, maar we hebben ook complete spanbandensets voor je samengesteld.