Radiatoren

Radiatoren plaats je in je huis om binnen de gewenste temperatuur te bereiken. Het voordeel van radiatoren is dat ze de omgeving snel op de juiste temperatuur brengen, zodat je niet lang hoeft te wachten om het binnen aangenaam warm te hebben.

Een radiator plaatsen is een klus voor de echte doe-het-zelver, maar je kunt het ook samen doen of laten doen. Vooral als je geen ervaring hebt met het plaatsen van radiatoren is het verstandig om de hulp van een professional in te schakelen. 

Verschillende radiatoren

Radiator kopen? Hubo helpt je bij het vinden van de juiste radiatoren en heeft verschillende soorten in het assortiment. Advies nodig? Vraag ons vakteam om je te helpen met het maken van de juiste keuze.
Je kunt je huis verwarmen in stijl en een mooie designradiator uitzoeken, maar het is ook een optie om een radiator met een simpel design te plaatsen. Hou ook rekening met de afmetingen van de radiator en het type. Als je geen radiator wil monteren, is een oliegevulde radiator een goede optie.

Welk type radiator heb je nodig? Elke radiator heeft een type dat wordt aangegeven met 2 cijfers. Hoe hoger het typenummer, hoe hoger het vermogen en de warmteafgifte. De hoeveelheid warmte die een radiator afgeeft, heeft onder andere te maken met de afmetingen en de hoeveelheid platen. 

Hubo helpt: de juiste radiator kopen voor jouw woning

Heb je hulp nodig? Hubo helpt je met professioneel advies. Je vindt dan altijd gemakkelijk de radiatoren die je nodig hebt.