Spades, schoppen & batsen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 26 producten
Hubo staat voor je klaar!

Spades, schoppen en batsen: onmisbaar tuingereedschap

Grond verzetten in de tuin gaat je een stuk gemakkelijker af met de juiste hulpmiddelen. In onze winkel kies je daarom uit een veelzijdig aanbod tuingereedschap voor grondbewerking. Naast scheppen hebben we ook spades, schoppen en batsen in de aanbieding. Op die manier kan je grond, grind of zand gemakkelijk verplaatsen of uitgraven. Welk tuingereedschap heb jij nodig om je klus te klaren?

Wat is de functie van een spade, schop en bats?

Een bats heeft een iets gekromd vlak en is ideaal voor het opscheppen van losse aarde of zand. De spade kan je ook wel zien als een schep en wordt voornamelijk ingezet bij spitwerk zoals (ver)planten. Voor het zware werk in de tuin gebruik je een schop. Hij is dan ook robuuster dan een schep en ideaal om grote kuilen te graven of harde grond los te maken. Nieuwsgierig naar nog meer scheppen? Gebruik de slimme zoekfilters op de website in je zoektocht naar het juiste tuingereedschap. 

Schoppen, batsen en spades kopen? Hubo helpt!

Heb je een schop, spade, bats of schep nodig om je tuin te onderhouden of naar eigen wens vorm te geven? Wij hebben altijd kwalitatief gereedschap in de aanbieding om je tuin er mooi uit te laten zien.

Hulp nodig in je zoektocht naar de juiste schop, bats of schep? Ons vakteam staat voor je klaar en geeft advies en ondersteuning.