Smart home

Filter en sortering

Hubo staat voor je klaar!

Smart Home

Wanneer je voor Smart Home producten kiest, kun je je woning eenvoudig vanaf afstand bedienen. Smart Home wordt ook wel Domotica, Huisautomatisering of The Internet of Things genoemd. Met Smart Home zorg je voor een slim en comfortabel huis door je verlichting, verwarming, zonwering en andere dingen in en rondom je huis te automatiseren. En bij Hubo ben je hiervoor aan het juiste adres.

De voordelen van Smart Home
Smart Home producten bieden een aantal voordelen voor jou als huiseigenaar. Zo creëer je meer comfort in je huis door smart home producten vanaf de bank te bedienen. Ook heeft het een energiezuinig effect, waardoor je gegarandeerd bespaart op je energierekening. En een slim huis biedt diverse veiligheidsvoordelen. Veiligheid als in inbraakpreventie en het alarmeren bij rookdetectie.

Smart Home producten bij Hubo
Ben je geïnteresseerd in een slim huis? Maar wil je eerst meer weten over de voordelen, nadelen en mogelijkheden van de diverse Smart Home producten? Kom dan naar een Hubo vestiging bij jou in de buurt en laat je adviseren door ons vakteam. Samen met jou gaan ze op zoek naar de beste opties die passen bij jouw situatie, woning, wensen en budget.