Vloerverf

Filter en sortering

  • 1 -23 van 38 producten
Hoe schilder je zelf een betonvloer?

Vloerverf: geef je vloer een opfrisbeurt

Wil je zelf een betonvloer verven? Dan heb je goede vloerverf nodig. Het is voordeliger dan een nieuwe vloer plaatsen en het is ook geen moeilijke klus. In je zoektocht naar vloerverf kom je al snel uit in onze winkel. Wij hebben verf voor betonnen vloeren in huizen, garages en schuren. Naast allerlei soorten vloerverf is het ook verstandig om een kijkje te nemen bij de voorbewerkingsproducten. Met primer, voorstrijk of grondverf zorg je altijd voor de perfecte ondergrond. 

Vloerverf voor tegels

Vloerverf is er voor diverse ondergronden. Verder is er ook vloerverf voor tegels; dit wordt vaak toegepast in de woonkamer. Met de 2-componentenverf zorg je voor een stevige en slijtvaste vloer. Bij vloertegels verven is het belangrijk om je eerst op de randen te richten. Verf zowel de randen als voegen met een kwast en ga dan pas aan de slag met de grote oppervlakken. Vloerverf voor tegels komt ook goed van pas in de badkamer. Kortom: het is altijd handig om in huis te halen.

Vloerverf kopen? Hubo helpt!

Heb je vloerverf voor tegels nodig of gaat je voorkeur uit naar een bepaalde kleur vloerverf? Wat voor verf je ook zoekt, wij hebben altijd iets passends voor je in de aanbieding. Bovendien staat er altijd een team van specialisten klaar om je te adviseren. 

Ga je zelf met vloerverf aan de slag? Hulp nodig? Ons vakteam komt met genoegen in actie en biedt praktische ondersteuning.