Graszaad

  • 1 -11 van 11 producten
Hubo staat voor je klaar!

Graszaden voor mooie en gezonde gazons

Wil je een mooi groen gazon in je tuin? Hiervoor kun je kiezen uit graszaad of graszoden. Het zelf zaaien van graszaad is een uitstekende en voordelige keuze. Een mooi egaal grasveldje is een prachtig onderdeel van je tuin en dit verdient de nodige zorg. Voor de aanleg van een gazon zijn de weersomstandigheden in het voorjaar en najaar over het algemeen het beste. Dan zijn de temperatuur en de vochtigheid van de grond goed. Hubo levert diverse soorten graszaad voor lage prijzen. 

Het juiste soort graszaad kopen

Als je een gazon wilt aanleggen of herstellen, heb je wat betreft soorten graszaad meerdere opties. Voor een nieuwe grasmat bestaat er bijvoorbeeld speciaal graszaad dat is verrijkt met startvoeding. Ook zijn er grasmengsels verkrijgbaar die geschikt zijn voor zwaarbelaste gazons. Dergelijk graszaad kopen is aan te raden als jouw gazon regelmatig gebruikt wordt voor sport en spel. Verder vind je in het assortiment van Hubo graszaadmengsels die beter bestand zijn tegen schaduw en/of zonlicht. Heb je last van ontsierende dorre of kale plekken in je gazon? Hiervoor is zogenaamde gazonhersteller de beste oplossing. Dergelijk graszaad groeit razendsnel.

Goedkoop graszaad koop je bij Hubo

Wil je goed graszaad en andere meststoffen kopen voor een scherpe prijs? Dan moet je bij Hubo zijn. Online en in onze fysieke winkels vind je verschillende soorten goedkoop graszaad. Maak je keuze uit graszaden die snel ontkiemen en een hoge dichtheid qua grassprieten hebben. Geniet dankzij onze superieure graszaadmengsels binnenkort ook van een robuust en egaal gazon.