Klokthermostaten

Een klokthermostaat kopen

Een klokthermostaat is een thermostaat waarbij je de temperatuur voor meerdere periodes per dag van te voren kunt instellen. Wil je overdag toch iets aanpassen aan de temperatuur omdat je het te koud of te warm hebt, dan is dat geen enkel probleem. Bij elke klokthermostaat kun je dit dan handmatig aanpassen. Er is vaak een aan/uit regeling. In de andere gevallen neem je een thermostaat met een modulerende werking. Welke klokthermostaat het meest geschikt is in jouw woning, hangt af van je CV-ketel. 

Klokthermostaat is te programmeren

Hoe naar is het om aan het einde van je werkdag thuis te komen in een kil huis. Met een klokthermostaat is dit probleem prima op te lossen. Je kunt de temperatuur namelijk niet alleen handmatig, maar ook via een programma instellen. Je zorgt er dan voor dat je woning ’s morgens bij het ontwaken of als je ’s middags thuiskomt al aangenaam verwarmd is. Aan het einde van de dag gaat de temperatuur ook automatisch weer omlaag. 

Hulp nodig? Interesse in een thermostaat die draadloos is?

Heb je hulp nodig? Hubo helpt. Een thermostaat die draadloos werkt is zeker mogelijk. De communicatie tussen je CV-ketel en je thermostaat hoeft niet bedraad te zijn. Draadloze thermostaten werken op basis van hoge frequentie radiosignalen. Deze communiceren met de ontvanger die is aangesloten op je CV-ketel. De bediening van deze apparaten is heel eenvoudig. Wil je deskundig advies? Het vakteam van Hubo staat voor je klaar.