Anti-inbraakstrips & barrieres

  • 1 -23 van 32 producten
Inbraakcheck bij je thuis?

Anti inbraakstrip: verklein de kans op een inbraak

Wil je het risico op een inbraak fors verkleinen? Dit is mogelijk met een anti inbraakstrip bij de deur. Met een inbraakstrip bij je voordeur zorg je er namelijk voor dat de sluitnaad op de deur niet langer zichtbaar is aan de voorzijde. Dit maakt het voor een inbreker lastig om je deur te forceren en dus komt hij ook minder snel je huis binnen. Welke preventieve maatregelen zijn er nog meer en waarom is dit zo belangrijk?

Waarom je kiest voor een anti inbraakstrip en barrieres

Secustrips bieden altijd extra inbraakbeveiliging voor je woning. Met dit type inbraakstrip lukt het een inbreker niet om je deur of raam te forceren. Dit is ook mogelijk door het monteren van barrieres. Deze stangen bieden extra bescherming voor jouw klapraam, dakraam of bovenlichtje. Naast een inbraakstrip voor de deur is ook een barrière een prima manier om je te wapenen tegen ongenode gasten. 

Inbraakstrip deur kopen? Hubo helpt!

In je zoektocht naar secustrips of een anti inbraakstrip voor je voordeur, kom je al snel uit bij onze winkel. Naast een inbraakstrip hebben we nog veel meer producten in het assortiment om jezelf te beschermen tegen inbrekers. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ons aanbod deurbeslag

Hulp nodig bij het monteren van een anti inbraakstrip bij de deur? Ons vakteam staat voor je klaar en biedt naast advies op maat ook praktische technische ondersteuning.