Ankers & houtverbinders

  • 1 -23 van 176 producten
Hubo staat voor je klaar!

Ankers voor houtverbindingen

Ben je druk bezig met het maken van verbindingen van hout maar loop je nog tegen het vraagstuk aan hoe dit nou precies aan te pakken? Dan ben je bij Hubo zeker altijd aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment bevestigingsmaterialen waarmee je dit probleem met gemak kunt oplossen. Of het nu gaat om houtverbindingen van balkdragers of raveeldragers, bij ons is er altijd een oplossing.

Balkankers

Ben je bezig om vuren balken met elkaar te verbinden, dan is het zeker handig om de balken te verankeren met een balkanker (ook balk-anker). Dit type anker zorgt ervoor dat de balken in de juiste hoek op elkaar geplaatst worden, waardoor je constructie recht is en recht zal blijven. Dankzij de hoeken die al in deze ankers zitten, is het maken van een constructie kinderspel.

Andere type ankers

Naast de balkankers hebben we in ons assortiment ook tal van andere verankeringen opgenomen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo beschikken we onder andere ook over de hoek- en spouwankers waarmee je een sterke constructie kunt bouwen. Alle ankers in ons assortiment komen van gerenommeerde makelij, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat je constructie het lang vol zal houden. Laat die klus maar beginnen!