Deurbellen

 • 1 -23 van 49 producten
 • Op zoek naar een deurbel?

  Dankzij een deurbel weet je dat er bezoekers voor de voordeur staan. Een voordeurbel installeren is een klusje voor de beginnende klusser of de echte doe-het-zelver. Een deurbel zonder bedrading is eenvoudig te installeren, maar er zijn ook deurbellen waarvoor je een gat in het kozijn moet maken en die je op stroom moet bevestigen. Voor het installeren van deze deurbellen heb je goed gereedschap nodig. 

  Diverse soorten deurbellen

  Hubo helpt je bij het vinden van de deurbel die het beste bij je past. We hebben diverse deurbellen in het assortiment. Heb je advies nodig voor het vinden van de beste deurbel? Ons vakteam helpt je om een weloverwogen keuze te maken. 

  Draadloze deurbellen werken via bluetooth of op batterijen. Het voordeel van draadloze deurbellen is dat de installatie gemakkelijk is. Een deurbel bedraad is nog steeds een optie die veel gekozen wordt. Het voordeel van een bel met snoer is dat er geen batterijen of een bluetooth verbinding nodig zijn. Een andere optie is een videodeurbel. 

  Wat voor voordeurbel kun je het beste kiezen? De keuze voor het type deurbel is van verschillende factoren afhankelijk. Een videodeurbel geeft extra veiligheid, omdat je ook meteen weet wie er voor je deur staat. Een draadloze bel is een goede optie voor de linkshandige. 

  Hubo helpt: de juiste deurbel kopen

  Deurbel kopen en hulp nodig? Hubo helpt je met professioneel advies. Je vindt zo altijd gemakkelijk de juiste deurbel voor jouw wensen.