Wandkast op maat laten maken

Een wandkast op maat laten maken? Dat belooft een prachtig resultaat te worden in jouw woonkamer, kantoorruimte of slaapkamer. Het ziet er niet alleen geweldig uit. Een wandkast op maat heeft ook veel voordelen. Daarbij is het helemaal niet ingewikkeld om zo’n opdracht bij een vakman uit te zetten. Bij Hubo, dé doe-het-zelfspecialist, kun je namelijk ook een wandkast op maat laten maken.

Vraag een offerte aan
Wandkast op maat

Wandkast op maat laten maken: 3 voordelen

De kastruimte is gemaakt voor jouw spullen
Een verzameling LP’s? Benodigdheden voor jouw huisdieren? Een grote collectie boeken? Of heel veel kleding om op te hangen? Je bergt het allemaal makkelijk op in een wandkast die ervoor gemaakt is.

De wandkast past helemaal bij de rest van je interieur
Je bepaalt zelf de kleur, het materiaal en de vorm van een wandkast op maat. Zo past deze helemaal bij jouw interieur.

De afmetingen van de kast zijn perfect
Nogal logisch; een wandkast die je op maat laat maken, heeft ideale afmetingen voor de ruimte waar deze komt te staan. Afwijkende hoeken van muren, steunpilaren en balkenplafonds zijn geen belemmeringen voor deze kast.

Tip: laat een complete kastenwand maken

Net als een wandkast kun je ook een kastenwand laten maken. Het verschil? Een kastenwand bekleedt de volledige wand in je kantoor, woon-, slaap- of speelkamer. Hierbij maak je nog beter gebruik van de ruimte die je hebt. Bovendien zorgt de afwerking van een complete kastenwand voor een opgeruimde aanblik van de kamer. En, nog een pluspunt, deze kastenwand is makkelijk schoon te houden. Zeker als je voor een dichte kast kiest. Bovenop de kast en in de kast valt dan namelijk geen stof.

Laat het doen

Ja, Hubo is dé doe-het-zelfspecialist. Hubo heeft tal van vakmensen in huis. En die kunnen meer dan jou advies geven over doe-het-zelven. Wij begrijpen dat niet iedereen een handige klusser is. Daarom bieden wij de wel-zo-handige meet-, maak- en montageservice aan. Wil jij een kastenwand of wandkast op maat laten maken? Regelen wij voor je. Je kunt het allemaal door ons laten doen.

Wij maken je graag blij met een wandkast of kastenwand op maat.

Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte op >

Of kom langs in onze dichtstbijzijnde winkel >