Knoppen & grepen

  • 1 -23 van 88 producten
Hubo staat voor je klaar!

De mooiste meubelgrepen voor je interieur

De meubelknop van het kastdeurtje heb je meerdere keren per dag in je hand. Eigenlijk is de meubelgreep onderschat bij het maken van meubels of het uitkiezen van het uiterlijk van de keuken. Het is namelijk een gebruiksvoorwerp wat wel helemaal perfect moet passen bij de rest van het meubelstuk. 

Meubelknoppen voor je eigen meubels

Een meubelknop of meubelgreep wordt gemaakt van verschillende materialen. Een houten meubelknop is vaak van blank hout gemaakt. Dat betekent dat je de houten meubelknop nog een eigen finish kan geven met beits of een vrolijke kleur verf. Houten meubelknoppen passen in bijna ieder interieur en zijn vaak mooi afgerond, zodat ze ook te gebruiken zijn in de kinderkamer. Dat geldt ook voor een meubelgreep in wit.

Een strak, modern interieur vraagt om moderne meubelgrepen en -knoppen. Denk hierbij eens aan een meubelgreep in wit of een meubelknop in zwart. Speel met contrasten en plaats eens een meubelgreep in zwart op een spierwit kastdeurtje. Andersom mag natuurlijk ook. Al staat een meubelgreep zwart ook zeer goed op rood, grijs en blauw. Door de meubelknop in zwart te combineren met andere kleuren, ontstaat er een speels, maar strak resultaat.

Voor de badkamer of keuken zijn meubelgrepen aan te raden die tegen vocht kunnen. Aluminium is hier zeer geschikt voor, maar ook een meubelknop in messing. Een meubelknop in messing past trouwens heel goed bij een klassiek interieur.

Hubo helpt met meubelknoppen

Hulp nodig? Hubo helpt met het uitzoeken van meubelgrepen voor al je zelfgemaakte meubels. Het assortiment biedt een ruime keuze aan knoppen en grepen om je interieur helemaal af te maken.