Mobiele airco's

Een koelere woning dankzij de mobiele airco

Steeds meer huishoudens ervaren het gemak van een airco. Het is de perfecte wijze om binnenshuis de temperatuur te regelen naar jouw eigen wensen. In de winter doe je de verwarming aan en bepaal je zelf hoe hoog deze komt te staan. Waarom dan niet hetzelfde gemak tijdens de zomermaanden? Met de airco heb je die mogelijkheid. Er zijn veel airco's waar je uit kunt kiezen, maar hoe weet je welke airco voor jou geschikt is? Je hebt bijvoorbeeld de airco’s met een split unit of de airco’s met een single unit. Zijn deze niets voor jou, dan is de mobiele airco misschien een beter optie. Met de mobiele airco heb je het voordeel dat je de airco kunt verplaatsen naar een andere ruimte. Erg interessant als je een koelere woning wilt, zonder in elk deel van de woning een airco te monteren.

Kleiner in formaat, maar nog steeds veel power!

Een mobiele airco kopen is heel fijn als je een kleine ruimte hebt en niets aan de muren wilt monteren. De mobiele airco is klein in formaat en neemt daarom niet al te veel plek in beslag. Een mobiele airco is makkelijk om in gebruik te nemen en hoeft niet in elkaar gezet te worden. Hij wordt kant en klaar geleverd. 

Wat maakt de mobiele airco bijzonder?

Wil je een mobiele airco kopen en vraag jij je af wat het verschil is met andere airco’s? Naast het makkelijk kunnen verplaatsen van de airco is de mobiele airco zonder slang te gebruiken. Een mobiele airco zonder slang werkt zonder dat er een “afvoer” nodig is. Daarom wordt de mobiele airco ook wel een aircooler genoemd, omdat het toch net wat anders is dan de standaard airco.